Lidhje

Konferencë e USAID-it mbi gjendjen e gruas në Shqipëri


Agjencia Amerikane për Zhvillim Nderkombetar -USAID- zhvilloi sot në Tiranë një konferencë për gjendjen e grave dhe vajzave shqiptare. Presidenti Bamir Topi u bëri thirrje institucioneve shtetërore dhe organizatave joqeveritare që të mbrojnë gratë jo vetëm në kryeqytet, por kudo që ato vuajne nëpër Shqipëri. Trafikimi, papunësia, mospërfaqësimi dhe varfëria mbeten për shumë vite probleme kryesore për shoqërinë shqiptare.


XS
SM
MD
LG