Lidhje

Intervistë me ish-të përndjekurin politik Lek Mirakaj


20 vjet më parë më 9 nëntor të vitit 1989 u rrëzua muri i Berlinit në Gjermani. Rënia e barrierës së betontë hapi rrugën jo vetëm për ribashkimin e Gjermanisë por edhe për rrëzimin e komunizmit dhe lindjen e demokracisë në Evropën Lindore. Ish- i përndjekuri politik gjatë regjimit komunist në Shqipëri, Lek Mirakaj rrëfen kujtimet e tij nga kjo lëvizje:

XS
SM
MD
LG