Lidhje

Zgjedhjet në Kosovë: Komuna e Mitrovicës


Më 15 nëntor në Kosovë mbahen zgjedhjet për pushtetin komunal, të parat që nga shpallja e pavarësisë së vendit dhe të parat që organizohen në tërësi nga institucionet vendase. Korrespondenti ynë Besim Abazi, ishte në komunën e Mitrovicës, komunë me shumë probleme, veç të tjerash, për shkak të ndarjes së saj dhe tensioneve ndëretnike. Çfarë zgjidhjesh propozojnë kandidatët për këto çështje?

XS
SM
MD
LG