Lidhje

Kosovë: Komuna e Pejës në prag të zgjedhjeve komunale


Më 15 nëntor në Kosovë mbahen zgjedhjet për pushtetin komunal, të parat që nga shpallja e pavarësisë së vendit dhe të parat që organizohen në tërësi nga institucionet vendase. Ne kemi transmetuar një seri kronikash me këtë temë. Pikërisht në kuadër të mbulimit të fushatës për këto zgjedhje, korrespondenti Besim Abazi, sjell sot kronikën e realizuar në komunën e Pejës në Kosovën perëndimore.

XS
SM
MD
LG