Lidhje

SHBA: Dhoma e Përfaqësuesve miraton projektligjin për reformën shëndetsore


Dhoma e Përfaqësuse ka miratuar me rezultat të ngushtë masat për reformimin e sistemit të kujdesit shëndetësor në Shtetet e Bashkuara.

Projektligjit tani duhet të miratohet nga senati, i cili po përgatit versionin e vet.

Dhoma e përfaqësuesve dhe senati duhet të arrijnë kompromis mbi versionin përfundimtar të projekligjit dhe duhet të miratohet nga një votim tjetër para se versioni përfundimtar i ligjit të nënshkruhet nga presidenti amerikan Barak Obama.

Mbrëmë dhoma e përfaqësuesve miratoi një amendament për ndalimin e përdorimit të fondeve federale për abortin me përjashtim të disa rasteve. //bsa//

XS
SM
MD
LG