Lidhje

Kosovë: Zgjedhjet komunale dhe pjesëmarrja e serbëve


Më 15 nëntor në Kosovë mbahen zgjedhjet për pushtetin komunal, të parat që nga shpallja e pavarësisë së vendit dhe të parat që organizohen në tërësi nga institucionet vendase. Zgjedhjet organizohen edhe në tri komuna të reja me shumicë serbe, por është ende e paqartë nëse pjesëtarët e këtij komuniteti do të dalin në votime apo jo.

XS
SM
MD
LG