Lidhje

Tiranë: Përkujtohen intelektualët e vrarë nga diktatura komuniste


Historianë, diplomatë dhe ish-të perndjekur politikë perkujtuan sot intelektualet e vrarë nga diktatura komuniste, duke theksuar vazhdimësinë e përpjekjeve të tyre për demokraci dhe mendim të lirë. Ne takimin e organizuar sot nga Shoqata e ish-te perndjekurve politike dhe ambasada amerikane u diskutua mbi nevojen qe ka vendi per te ndjekur rrugen e atyre intelektualëve në forcimin e demokracisë dhe institucioneve të saj si barazia para ligjit dhe shtypi i lirë.

XS
SM
MD
LG