Lidhje

Në Shqipëri shtohet dhuna ndaj fëmijëve në shkollë dhe shtëpi


Dhuna ndaj fëmijëve vazhdon të jetë një dukuri shumë e përhapur në Shqipëri. Gjysma e fëmijëve pohon se dhunohet në familje, ndërsa një e treta në shkollë. Sot, në ditën ndërkombëtare kundër dhunës ndaj fëmijëve, organizatat joqeveritare bënë thirrje për miratimin e ligjit për mbrojtjen e tyre dhe bashkëpunim më të mirë mes qeverisë dhe shoqatave në këtë drejtim.

XS
SM
MD
LG