Lidhje

Në fermën NORDIN në veri të Shqipërisë


Në zonën veriore të Shqipërisë, e cila ka nivelin më të lartë te papunesise dhe varfërisë ne vend, bëhen përpjekje për shfrytezimin e burimeve natyrore, ne te mire te permiresimit te ekonomive familjare. Korrespondenti i Zerit te Amerikes, Pellumb Sulo, ishte ne Vaun e Dejes, ku vizitoi fermën "NORDIN", një nga më të mëdhatë ne Veri te Shqiperise per prodhimin e mishit të derrit.

XS
SM
MD
LG