Lidhje

Vlorë: Dita e Pavarësisë në klimë të acaruar politike


Klima e acaruar politike në Shqipëri u dëshmua sot edhe në Vlorë ne festimet e Ditës Kombëtare të Pavarësisë. Zëvendës-kryeministri Ilir Meta dhe Kryetari i Partisë socialiste Edi Rama i zhvilluan disa nga aktivitetet per Ditën e Flamurit të ndara. Politikanët bënë vlerësime të ndryshme edhe për proçesin në të cilin ndodhet sot vendi.

XS
SM
MD
LG