Lidhje

Sida përhapet me rritme të shpejta në Shqipëri


Mjekët në Shqipëri pohojnë se infeksioni HIV po përhapet me shpejtësi në radhët e të rinjve dhe homoseksualeve në qytetet e mëdha. Ekspertët mendojnë se shifrat e njohura zyrtarisht për SIDA-n janë vetëm maja e ajsbergut e situatës që sa vjen e rëndohet, ndërkohë që nga viti në vit edhe të sëmuret dyfishohen.

XS
SM
MD
LG