Lidhje

38 ditë greve urie e ish të burgosurve politikë në Shqipëri


Nje grup ish te burgosurish politike te diktatures komuniste po zhvillojne ne Tirane nje greve urie per te drejtat e tyre morale dhe financiare. Sot eshte dita e 38 e greves se urise, dhe ata pohojne se askush nga deputetet nuk eshte interesuar per kerkesat e tyre, qe mund te plotesohen vetem permes disa ndryshimeve ligjore.

XS
SM
MD
LG