Lidhje

Të drejtat e njeriut në Shqipëri, apel për insititucione të pavarura


Ne Shqiperi presidenti Bamir Topi tha sot se vendi ka ende shume per te bere per te permiresuar te drejtat e njeriut, pavaresine e institucioneve dhe luften ndaj korrupsionit. Komentet e kreut te shtetit u bene ne diten Nderkombetare te te Drejtave te Njeriut. Perfaqesues te komunitetit Nderkombetar vune theksine ne pavaresine e institucioneve dhe vecanerisht te sistemit gjyqesor.

XS
SM
MD
LG