Lidhje

Muhedini: Çështja çame, një tragjedi me përmasat e gjenocidit


Për herë të parë në zgjedhjet e 28 qershorit në Parlamentin e Shqipërisë u zgjodh edhe nje deputet i Partisë për Drejtësi dhe Integrim, parti që mbron interesat e komunitetit çam. Por pas mbledhjes së parlamentit, deputeti i PDI-së Dashamir Tahiri formoi një parti të re, së bashku me deputetin socialist Shpëtim Idrizi. Aktualisht komuniteti çam ka dy parti që përfaqësonjnë të drejtat e saj, Partisë për të Drejtësi dhe Integrim dhe Partia për të Drejta dhe Unitet. I ftuar në studion e programit televiziv "Ditari" ishte për një bisedë zoti Tahir Muhedini, Kryetar i PDI-së.

XS
SM
MD
LG