Lidhje

Shkodër: Piktorët e qytetit verior mes traditës dhe së resë


Zhvillimet urbane dhe ekonomike, të viteve të fundit në qytetin e Shkodrës, po shoqërohen edhe me hapjen, nga vetë piktorët e këtij qyteti, të një numri galerish private të artit. Vetë piktorët shprehen për harmonizimin e traditës me zhvillimet bashkëkohore në fushën e arteve figurative.

XS
SM
MD
LG