Lidhje

Min. Meta për situatën politike dhe pyetësorin e BE-së


Zëvendës Kryeministri dhe Ministri i Jashtëm, Ilir Meta, deklaroi sot se plotësimi i pyetësorit të Bashkimit Europian është një mundësi që faktorët politike shqiptarë të përfshihen në një veprim të përbashkët për të ndihmuar integrimin europian të vendit.

XS
SM
MD
LG