Lidhje

Kosovë: Në pritje të rezultateve të zgjedhjeve


Në Kosovë, udhëheqës të lartë të vendit dhe përfaqësues ndërkombëtarë thanë se parregullsitë e shfaqura gjatë raundit të dytë të zgjedhjeve për pushtetin komunal, nuk e dëmtojnë procesin që u cilësua si një sprovë për institucionet e vendit.

XS
SM
MD
LG