Lidhje

Shqipëri - Strategji e re kundër trafikut njerëzor


Policia shqiptare publikoi sot strategjinë për luften kundër trafikimit të njerëzve. Drejtuesit e forcave të rendit pohuan se ndalimi i motoskafëve dhe strategjia e re bazuar mbi parandalimin e trafikut pritet që të sjellin edhe vitin e ardhshëm rezultate më të mëdha në luftën kundër kriminalitetit dhe trafiqeve.

XS
SM
MD
LG