Lidhje

Pres. Bamir Topi për reformimin e gjyqësorit në Shqipëri


Ne Tirane, Presidenti Bamir Topi, u kujtoi sot partive politike angazhimet zyrtare qe ato kane ndermarre per reformimin e sistemit te drejtesise. Presidenti Topi deklaroi se sistemi gjyqesor i vendit po vuan nga ngecja e reformave. Ai u beri thirrje partive qe te bashkepunojne ngushte ne kete fushe te rendesishme per jeten e vendit, dhe per ecurine e integrimit te Shqiperise ne Bashkimin Europian. Korrespondenti yne, Ilirian Agolli, njofton nga Tirana.

XS
SM
MD
LG