Lidhje

Kremtimet e Krishtlindjeve në Kosovë


Me thirrjet për mbarësi, paqe e mirëkuptim ndërmjet njerëzve, në Kosovë po kremtohen Krishtlindjet. Mesha kryesore u mbajt në kishën Shën Ndou në Prishtinë. Me rastin e Krishtlindjes udhëheqësit e vendit uruan besimtarët katolikë, Ipeshkvin e Kosovës dhe atin e shenjtë Papa Benediktin e 16.

XS
SM
MD
LG