Lidhje

Menaxhimi i pyjeve dhe problematika e tij në Shqipëri


Menaxhimi i pyjeve në jug të Shqipërisë mbart mjaft probleme pas kalimit të sipërfaqeve në pronësi të njësive vendore. Ekspertët thonë se komunat dhe bashkitë duhet të mbështeten me asistencë teknike , ndërkohë që ka nevojë të përmirësohet më tej kuadri ligjor. Viti 2009 shënoi më pak zjarre në jug të Shqipërisë dhe kjo edhe falë angazhimit më të madh të komunave në mbrojtjen e pyjeve.

XS
SM
MD
LG