Lidhje

SHBA: Shënojnë rritje shitjet me pakicëShitjet me pakicë në Shtetet e Bashkuara përjetuan një rritje gjatë 2 muajve të fundit në prag të sezonit të festave.

Të dhënat e publikuara sot tregojnë se shitjet shënuan një rritje prej 3,6 për qind gjatë periudhës nëntor - 24 dhjetor, krahasuar me të njëjtën periudhë vitin e kaluar.

Vjet shitjet në sezonin e festave ishte më të dobëtat në disa dekada. Shpezimet e konsumatorëve janë një nga faktorët kryesorë të zhvillimit të ekonomisë amerikane dhe ato janë jetike për rimëkëmbjen ekonomike të vendit.

XS
SM
MD
LG