Lidhje

Tradita e prodhimit të verës në Shkodër


Duke shfrytezuar traditen, shume fermere nga rrethi i Shkodres, i jane drejtuar vitet e fundit vreshtarise dhe prodhimit te vererave, si nje mudesi per te permiresuar ekonomine e tyre familjare. Shtimi i siperfaqeve me vreshta si dhe prodhimi i vererave, biologjikisht te pastra, po mbeshteten edhe nga Ministria e Bujqesise si dhe nje numer shoqatash vendase dhe te huaja. Fermerët në Shkodër kanë rigjallëruar traditën e vreshtarisë dhe prodhimit të verës.

XS
SM
MD
LG