Lidhje

Kosovë: Debatet për procesin e zgjedhjeve lokale


Në Kosovë, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ende nuk ka marrë vendim të prerë nëse do të ketë apo jo rivotime në Gjilan, ndërsa ka caktuar 31 janarin ditë të rivotimeve në Prizren e Lipjan. Përfundim i këtij procesi pritet të pasohet me lëvizje brenda koalicionit qeverisës i cili përbëhet nga Partia Demokratike dhe Lidhja Demokratike e Kosovës, rivalet kryesore në zgjedhjet për pushtetin lokal, të cilat po përshkohen nga përplasje të shumta.

XS
SM
MD
LG