Lidhje

Reagime në Kosovë, pas raportit të Freedom House


Në Kosovë, veprimtarët e Këshillit për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut pajtohen me vlerësimet se Kosova ka shënuar përparim në shkallën e lirisë, por ende jo në masë të kënaqshme. Ata tërheqin vërejtjen se statusi i saj me pavarësi të mbikëqyrur dhe gjendja e marrëdhënieve në rajon, ende nuk ka krijuar kushte që shteti i ri të radhitet në mesin e vendeve plotësisht të lira.

XS
SM
MD
LG