Lidhje

Shqipëria, Banka Botërore - Takim per strategjine e re deri ne 2014


Në Tiranë, Zëvendëspresidenti rajonal i BB për Europën dhe Azinë Qendrore Philipe le Hueru tha sot se bashkëpunimi me Shqipërinë është një histori suksesi ndërsa nënvizoi se në kushtet e një krize që vazhdon, nevojitet një politikë fiskale e kujdesshme. Ai mori pjesë në një mbledhje të komitetit të planifikimit të Strategjive të qeverisë shqiptare, ku deklaroi se cështja e projektit të Jalës e cila u bë objekt debatesh të forta politike në Shqipëri, kishte lidhje me gabime të vetë Bankës.

XS
SM
MD
LG