Lidhje

Shkodër, banorët kërkojnë vlerësim të shpejtë të dëmeve


Në ditën e 20 të përmbytjeve në zonat fushore të Shkodrës, pjesa më e madhe e familjeve të evakuuara, tashmë janë kthyer në banesat dhe pronat e tyre. Banorët shprehen se dëmet materiale janë të mëdha dhe se kerkojnë një vleresim të shpejtë dhe real të tye nga komisionet e vlerësimit.

XS
SM
MD
LG