Lidhje

Shkodër: Përmbytjet kanë ndotur burimet e ujit të pijshëm


Ende vazhdojnë të jenë të përmbytura rreth 4000 hektarë tokë bujqësore në zonën e nën-Shkodrës, kryesisht në Komunat e Velipojës, Dajçit, Anës së Malit dhe Bushatit. Po ashtu mbeten te rrethuara nga uji edhe 450 shtëpi. Problematike për momentin është edhe cilësia e ujit të pishëm.

XS
SM
MD
LG