Lidhje

Ndotja e ujësjellësve në rrethin e Shkodrës


Ne zonen e Nenshkodres, te permbytur ne fillim te ketij viti, prej disa ditesh jane kthyer te gjithe personat e evakuuar. Ata po ndeshen me probleme te shumta, mes te cileve edhe ndotjen e ujit pishem. Autoritetet vazhdojne t'i bejne thirrje popullates qe te mosperdore ujin e puseve familjare apo te ujesjellesave te fshatrave per shkak te ndotjes se tyre dhe rrezikut per epidemi. Nderkohe, po vazhdon furnizimi i popullates se zonave, qe ishin te permbytura, me uje te ambalazhuar dhe me autobote.

XS
SM
MD
LG