Lidhje

Vlerësimi i dëmeve të përmbytjes në rrethin e Shkodrës


Ne zonat qe u permbyten ne fillim te ketij viti ne Shkodedr ka nisur procesi i verifikimit dhe vleresimit te demeve, me qellim kompensimin e tyre nga qeveria. Rreth 150 komisionere jane shperndare ne 9 komunat e demtuara, duke verifikuar ne terren demet e shkatuara ne banesa, tokat bujqesore si dhe ne blegtori.
XS
SM
MD
LG