Lidhje

Qytetarët e Prizrenit komentojnë për zgjedhjet lokale


Zgjedhjet në Prizren dhe Lipjan kanë marrë rëndësi për shkak të ndikimeve që mund të ushtrojnë në rrjedhat e brendshme politike në vend, përkatësisht në qëndrueshmërinë e koalicionit qeverisës që përbëhet nga partitë konkuruese, Partia Demokratike dhe Lidhja Demokratike e Kosovës. Lufta më e ashpër politike ishte përqendruar në Prizren.

XS
SM
MD
LG