Lidhje

Serbët e Kosovës kundër strategjisë së qeverisë për integrim


Përfaqësuesit e serbëve të veriut të Kosovës kundërshtuan sot ashpër strategjinë e paralajmëruar nga qeveria në Prishtinë dhe zyra civile ndërkombëtare për integrimin e kësaj pjese të vendit. Kjo strategji e cila sipas autoriteteve ende është në hartim e sipër, parasheh vendosjen e një kuadri të vetëm ligjor në tërë Kosovës dhe shuarjen e strukturave paralele të mbështetura nga Beogradi.

XS
SM
MD
LG