Lidhje

Të përndjekurit politikë kërkojnë dhënien e dëmshpërblimeve


Perfaqesuesit e Shoqates se ish te burgosurve dhe te perndjekurve politike te Shkodres dhe Malesise se Madhe apeluan sot per shpejtimin e procedurave mbi dhenien e demshperblimit per vitet e burgut gjate regjimit komunist. Ata u shprehen se po veshtiresohen procedurat dhe se vetem nje pjese e vogel, e ish te burgosurve politike te Qarkut te Shkodres, kane arritur te marrin demshperblimin. Shkodra dhe Malesia e Madhe jane dy nga rrethet me numrin me te madh te ish te burgosurve dhe te pushkatuarve, per motive politike, gjate periudhes se rregjimit komunist.

XS
SM
MD
LG