Lidhje

Shala: Fuqizimi i sektorit privat, përparësi për zhvillimin e Kosovës

  • Laura Konda

Shala: Fuqizimi i sektorit privat, përparësi për zhvillimin e Kosovës

Në Washington ndodhet këto ditë Ministri i Eknomisë dhe Financave të Kosovës, Ahmet Shala, për të marrë pjesë me grupin e politikanëve dhe udhëheqësve politikë dhe të biznesit nga vende të ndryshme të botës, në Mëngjesin Kombëtar të Lutjeve, një traditë e organizuar nga Kongresi amerikan. Ministri Shala dha një intervistë për programin "Ditari".

XS
SM
MD
LG