Lidhje

Intervistë në studio me zonjën Liri Berisha


Intervistë në studio me zonjën Liri Berisha

Liri Berisha, bashkëshortja e kryeministrit të Shqipërisë, Sali Berisha tha se një grup anëtaresh të Kongresit amerikan do të shkojnë në Shqipëri për të marrë pjesë në festimin e 100-vjetorit të lindjes së Nënë Terezës në muajin gusht. Zonja Berisha është presidente e dy organizatave, Fondacioni Kulturor për Nënë Terezën, i krijuar prej saj dhe Fondacioni Fimijët Shqiptarë. Ajo erdhi në Uashington, për të marrë pjesë në Mëngjesin Kombëtar të Lutjeve.

XS
SM
MD
LG