Lidhje

Projekti për sigurinë e hapësirave detare në Shqipëri


Kompania e njohur amerikane Lockheed Martin përfundoi në Shqipëri Projektin për Sistemin e Vëzhgimit të hapësirës detare. Drejtuesit e forcave detare dhe ekspertët shqiptarë pohojnë se sistemi modern ka filluar të jape menjëherë rezultatet e para në mbikqyrjen e lëvizjeve të mjeteve lundruese në ujërat e Adriatikut dhe Jonit.

XS
SM
MD
LG