Lidhje

Greva e punonjësve grekë të doganës dhe ndikimi në Shqipëri


Greva e Doganierëve grekë po sjell probleme jo vetëm për lëvizjen e emigrantëve por edhe për sektorin doganor shqiptar. Humbjet nga mosvjellja e të ardhurave janë rritur për shkak të bllokimit të përsëritur të kufirit nga pala greke. Njoftimet nga Athina flasin se greva treditore e doganës mund të shtyhet deri të mërkurën e ardhshme duke thelluar problemet në qarkullimin e njerëzve dhe mallrave në kufrin shqiptaro - grek. //ad//

XS
SM
MD
LG