Lidhje

Kosovë: Ambasadori Dell komenton për integrimin e Veriut


Ambasadori amerikan në Kosovë, Christopher Dell, tha sot në Prishtinë se pikënisja e strategjisë për integrimin e veriut bazohet në dy dokumente, në Rezolutën e Këshillit të Sigurimit 1244 dhe planin gjithëpërfshirës të Marti Ahtisarit. Në një debat të organizuar nga Klubi për Politikë të Jashtme me temën “Propozimi Gjithëpërfshirës”, Ambasadori Dell tha se me këto dokumente tani duhet të shkohet përpara duke u përqendruar në vlera dhe ide që i përfaqëson Bashkimi Evropian.

XS
SM
MD
LG