Lidhje

Nimic: Shkupi serioz për zgjidhjen e mosmarrëveshjes me Greqinë


Nimic: Shkupi serioz për zgjidhjen e mosmarrëveshjes me Greqinë

Ndërmjetësi në kontestin greko-maqedonas për çështjen e emrit, ambasadori Mathew Nimitz ndodhet për vizitë në Shkup ku tha se ka parë një qasje serioze dhe konstruktive të Shkupit zyrtar në lidhje me problemin. Ndërkohë që zoti Nimitz nuk ka sjellë me vete ndonjë propozim për zgjidhjen e çështjes dhe autoritetet qeveritare maqedonase nuk tregohen të gatshëm të lëshojne pe, popullata e vendit duket se është lodhur mjaft me zvarritjen e këtij problemi.

XS
SM
MD
LG