Lidhje

Kosovë: Opozita shfaq rezerva ndaj strategjisë integruese të veriut


Partitë opozitare në Kosovë, ndonëse e mbështesin strategjinë e paralajmëruar për integrimin e veriut të vendit, shfaqin rezerva për zbatimin e saj, duke kërkuar përcaktimin e qartë të mekanizmave dhe të afatit për të. Qeveria e vendit ndërkaq përjashton përdorimin e forcës për integrimin e veriut.

XS
SM
MD
LG