Lidhje

Shqipëri: Publikohet një studim mbi shpenzimet e partive gjatë fushatave


Shqipëri: Publikohet një studim mbi shpenzimet e partive gjatë fushatave

Organizatat joqeveritare publikuan sot për herë të parë në Shqipëri një studim mbi shpenzimet e partive politike gjate fushatës zgjedhore të 28 qershorit. Vëzhgimi ka përfshirë kostot e qindra reklamave televizive dhe harxhimet për qindra pllakata dhe tubime në të gjithë vendin.

XS
SM
MD
LG