Lidhje

Kosovë: Shkolla për fëmijët me nevoja të veçanta


Në Kosovë, shqiptaro amerikania Shpresa Xhakli, ka filluar një nismë për ngritjen e qendrave për përkujdesje ndaj fëmijëve me nevoja të veçanta, përfshirë edhe ata me sindromën e autizimit. Për disa javë me radhë ajo është marrë me aftësimin e prindërve dhe mësuesve që trajtojnë disa qindra fëmijëve me nevoja të veçanta ndërsa planifikon të kthehet sërish për të çuar më tej projektin e saj në funksion të përmirësimit të gjendjes së rëndë që ekziston aktualisht në këtë fushë në Kosovë.

XS
SM
MD
LG