Lidhje

Nënshkodër: situata ende e rënduar nga përmbytjet


Në zonën e Nënshkodrës situata vazhdon të jetë e rënduar për shkak të përmbytjeve të ditëve të fundit, që janë të dytat brenda këtij viti. Rreth 6000 hektarë toke bujqësore vazhdojnë të jenë të përmbytura, kryesisht në komunat fushore të Anës së Malit, Dajçit dhe Velipojës. Korrespondenti i Zërit të Amerikës, Pëllumb Sulo, ishte sot në Komunën e Anës së Malit.

XS
SM
MD
LG