Lidhje

Presidenti Topi në Gjirokastër, komenton mbi arsimin e lartë


Presidenti i Shqipërisë Bamir Topi vlerësoi sot arsimin shqiptar dhe rolin e edukatorëve të brezit të ri. Gjatë një vizite në Gjirokastër Presidenti Topi kërkoi një përmirësim cilësor të nivelit në universitete dhe rritjen e rolit të tyre në jetën e vendit. Zoti Topi bëri thirrje për ruajtjen e vlerave kulturore të qytetit muze të Gjirokastrës.

XS
SM
MD
LG