Lidhje

Emisionet - 2001-04-20


Zëri i Amerikës në shqip transmeton katër emisione në ditë

Valët dhe frekuencat e emisioneve tona janë si vijon:

07:00 - 07:30 (radio)

25 presje 4, 25 presje 3; dhe 22 metra, ose në frekuencat 11805, 11825, dhe 13615 kiloherc, si edhe në valën e mesme 246 presje 9 metra ose në frekuencën 1215 kiloherc

18:00 - 18:30 (televizion dhe radio)

Programi televiziv Ditari mund të ndiqet përmes satelitit Sateliti: Hotbird 3, drejtimi 13 gradë në lindje, transponderi 88, polarizimi vertikal, numri i identifikimit te rrjetit 1 ose 4, frekuenca 12.226 GHz, Symbol Rate 27.5 MS/S (megasymbol per sekonde), FEC 3 / 4, kanali 240

31 presje 3, 19 presje 8 dhe 16 presje 9 metra ose në frekuencat 9575, 15115 dhe 17725 kiloherc.

20:30 - 21:00 (radio)

30 presje 4; dhe 19 presje 8 metra ose në frekuencat , 9840 dhe 15145 kiloherc; si edhe në valën e mesme 205 presje 8 metra ose në frekuencën 1458 kiloherc

Të gjitha orët janë sipas kohës lokale.

XS
SM
MD
LG