Lidhje

Lista e atyre që nuk lejohet të hyjnë në Amerikë - 2001-06-28


Xhevat ADEMI - UÇK Ali AHMETI - UÇK Nuri BEXHETI - UÇK Tahir DALIPI - UÇPMB Gafur ELSHANI - LPK Sabit GASHI - LKCK Skender HABIBI - PDK Daut HARADINAJ -TMK Xhavit HASANI - UÇK Ramiz LLADROVCI - TMK Sami LUSHTAKU - TMK Jonuz MUSLIU - UÇPMB Shefqet MUSLIU - UÇPMB Rrustem MUSTAFA - TMK Gezim OSTREMI - UÇK Rexhë SELIMI - TMK Hisni SHAKIRI - UÇK Shaqir SHAQIRI - UÇPMB Emrush SUMA - UÇK Azem SYLA - PDK Fazli VELIU - UÇK Emrush XHEMAJLI - LPK Muhamet XHEMAJLI - UÇPMB

Në listë përfshihen gjithashtu Ushtria Çlirimtare Kombëtare, Ushtria për Çlirimin e Preshevës, Medvegjës dhe Bujanovcit, Lëvizja Kombëtare për Çlirimin e Kosovës dhe Lëvizja Popullore e Kosovës.

XS
SM
MD
LG