Lidhje

Varret masive në Serbi - 2001-07-18


Ekspertët shqiptarë të mjeksisë ligjore në Kosovë kanë kërkuar nga misioni i OKB-së që të sqarohet mandati i tyre dhe të krijohen kushtet e sigurisë para se të vendosin për të marrë pjesë në procesin e zhvarrimit dhe identifikimit të trupave në varrezat masive në Serbi. Përfaqësuesit politik të shqiptarëve kanë mbështetur sot këto kërkesa në mbledhjen e Këshillit Kalimtar, ndërsa nga misioni i OKB-së kanë marrë premtime se do të bëhen të gjitha përgatitjet e duhura për shkuarjen e ekspertëve shqiptarë të mjesisë ligjore në Serbi.

XS
SM
MD
LG