Lidhje

Sot në Shkup - 2001-07-20


Dy vëzhgues të Bashkmit Evropian dhe përkthyesi i tyre shqiptar janë zhdukur në një zonë pranë Tetovës, ndërkohë që makina me të cilën ata udhëtonin u gjetë sot e shkatërruar plotësisht. Ende nuk është e qartë, nëse ata kishin renë në minë apo kishin pësuar aksident në një teren malor. Ndërkohë pritet të fillojë një takim i ekspertëve pas njoftimit të Presidentit Trajkovski për rifillimin e dialogut.

XS
SM
MD
LG