Lidhje

Misioni i vëzhguesve: shqetësim dhe kritika për ecurinë e zgjedhjeve në Shqipëri - 2001-07-23


Misioni ndërkombëtar i vëzhguesve nxorri sot një tjetër raport për zgjedhjet në Shqipëri ku përfshihen një seri shqetësimesh dhe kritikash për ecurin e zgjedhjeve për parlamentin e ri. Misioni shprehu veçanërisht shqetësim për faktin se edhe pas tre raundesh resultatet nuk mund të dalin.

XS
SM
MD
LG