Lidhje

Intervistë me shefin e shtabit të UÇK-së, Gëzim Ostreni - 2001-07-26


Sot, luftëtarët shqiptarë në Maqedoni filluan të tërhiqen nga pozicionet në afërsi të Tetovës, arenë luftimesh të ashpra gjatë ditëve të fundit. Zyrtarët e ministrisë maqedonase të mbrojtjes thanë se luftëtarët kanë hequr postblloqet dhe po tërhiqen. Megjithatë nuk është ende e qartë në se luftëtarët do të tërhiqen nga të gjitha territoret që morrën që nga arritja e armëpushimit në fillim të korrikut, siç kërkohet nga qeveria.

XS
SM
MD
LG